3 tips till hårvolym | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

3 tips till hårvolym

Jag har ju väldigt fluffigt hår verkligen. Men jag brukar ändå vilja fluffa till det lite extra ibland då mitt hår ändå blir lite platt efter ett tag trots min hårtyp.

Mina 3 bästa tips för ett hår med mer volym.

1. Föna håret upp och ner. Då torkar det ju med “lyftande rötter” vilket tvingar till lite volym i håret.

2. Använd gärna en produkt som ökar volymen. Den produkt jag anser vara en av de bästa för volym är helt klart OSIS DUST IT

3. Topera hela håret efter du fönat det och pudrat på dust it, massera lite lätt med fingertopparna så att pudret sprids ut. Avsluta med att borsta med DENNA eller DENNA borste för att inte se ut som ett troll. Borta igenom det noga men inte för mycket.

Beroende på vilket resultat du vill åt kan du locka/styla håret innan eller efter du toperat. Jag gör det efter eftersom jag får sjukt stort hår när jag gjort enligt ovan, jag brukar avsluta med ett “curl activate ” spray som ger grym stadga.

Det grymmaste spray jag provat är Matrix curl life! men den har utgått tror jag men är liknande DENNA .

image

En gammal bild på mig i lugg :D. Håret var i toppskick, luftigt och glansigt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats