Kryper  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Kryper 

Hej älskade vänner!

Uppdateringen på senaste har minst sagt varit dålig. Jag har kämpat med att hålla mig vid liv och försökt upprätthålla en något god stämning här hemma då jag varit så otroligt seg och hängig. 

Vi har varit över hos Davids mormor och käkat lunch, plockat röda vinbär och mest tagit det lungt. Man har verkligen kommit in i semesterlunket känner jag nu. Vilket på sitt lilla sätt är skönt. 

Elliot är så rörlig och aktiv nu. Ny kryper han runt i full fart framåt, man ska ju inte tro att man får en lugn stund nu inte 😄.

Han rotar fram allt och lite till. Idag hittade David honom tuggandes på en pytteliten legobit, fatta vad farligt! Oliver har precis slutat leka med lego i vardagsrummet nu när Elliot börja krypa, men han måste ha hittat den lilla biten i en liten hörna någonstans. 

Jag måste dra fram soffan och varenda möbel och dammsuga under ordentligt så att jag kan försäkra mig om att inget kommer i munnen på Elliot. När Oliver var bebis hade vi inte det problemet för att Dylan lekte inte med lego. Så detta är nytt. Vad gör man? Det är ju nästan oundvikligt att det där legot hamnar på golvet på ett eller annat sätt. Även om Oliver inte får leka med det annat än i sitt rum kommer han utspringandes med en legokreation och ska visa oss vad han byggt eller glömmer bort sig och börjar leka på golvet. 

Hade på mig min klänning från Thailand häromdagen, kul att den kom till användning 😄.  Den var jättefin tycker jag, vad tycker ni?

Idag har jag provat att hålla Elliot vaken fram till lunch. Han är ju så svår att lägga på dagarna. Jag tänker att det kanske är för att han inte är trött helt enkelt. Nu slocknade han så fort jag la ner honom i sängen. Får vi se hur länge han sover nu då.  

Glad men trött!  😄

Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats