5 mörka hemligheter om mig | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

5 mörka hemligheter om mig

5 mörka hemligheter om mig ;).

1. Jag har åkt polisbil ca 4 ggr i mitt liv. Kan berätta om första gången när jag hade snott smink i en affär och blev tagen på bar gärning. Polisen kom och grabbade tag i mig och tog in mig i ett rum. Jag var 12 år och hade precis blivit en odåga till tonåring. Polisen läxade upp mig och sedan fick jag åka polisbil hem till mamma. Jag grät och skämdes över det jag hade gjort, men skyllde på att jag var så ledsen över att jag ej hade så mycket smink hemma.

2. Jag har troligtvis drabbats av en alkoholpsykos av något slag en gång. Jag var så full att jag inte visste vilka jag var hos, hur jag kom dit eller vad som hade hänt. Jag var med min dåvarande bästa kompis, på någon “underground” klubb. Plötsligt var vi hos några killar jag aldrig sett förut. Min kompis tröstade mig med att hon kände dom men jag var spiksäker på att vi hade blivit kidnappade. Jag började planera hur jag skulle rymma och valde att försöka ta mig ner från rännan på balkongen. Min kompis lyckades stoppa mig men jag var helt rabiat. Dagen efter kräktes jag från att jag vaknade till att jag gick och la mig, ca en gång per kvart!

3. Jag har varit både snusare och storrökare. Började röka när jag var 12 år, ja ni läser rätt! Jag slutade röka under alla graviditeter men började lika fort igen. Röker än idag när jag vill slappna av med ett glas vin ;). En sån där klassisk “feströkare”.

4. När jag var omkring 3 år sprang jag rakt ut framför en bil på gatan för att jag inte fick som jag ville. Bilen TVÄRnitade framför mig, minns inte om den nuddade mig men rädda blev dom i alla fall! Jag kommer alltså ihåg skarpa glimtar från detta. Bilföraren skällde ut min stackars mamma efter noter (såklart) och hon fick stå och ta emot allt skit för att hon hade en liten ouppfostrad, bortskämd unge 😄. 

5. När jag var i tidiga tonår så var jag en “kickersbrud”. Gick runt i något som kallas Alphajacka (vet inte om ni vet vad det är?) samt buffaloskor och var kaxig 😄.

Vilken trevlig människa jag har varit va? Haha, ja man får ju skämmas för vissa saker. Dock är det ju minnen jag bär med mig som också gjort mig till den jag är idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats