5 spårade minnen  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

5 spårade minnen 

Tänkte dela med mig av 5 helt crazy minnen. 

1. När jag var ca 4 år och inte fick som jag ville sprang jag i rask takt ut mot gatan och hoppade framför en bil så att föraren fick tvärnita mitt framför näsan på mig. Både jag och min mamma fick oss en ordentlig utskällning. Det var liksom min bestraffning mot min stackars mamma för att hon inte gjorde det jag sa. Störda unge. 

2. När jag var ca 14 år fick jag och min kompis för oss att vi skulle gå genom tunnel då vi missat tunnelbanan. Dock gick vi åt fel håll då det var slutstation. Vi gick en bra bit där vi sedan snubblade på, vad vi uppfattade var kablar. Vi vände tillbaka och väntade på tåget då denna lilla promenad tog sin tid. 

3. Som 16-åring på en fest, drack jag så mycket att jag fick en fyllepsykos. Jag blev så full och disorienterad i min tillvaro att jag inte visste vart jag var eller hur jag kommit dit. Jag fick för mig att dom vi var hos hade kidnappat oss. Dagen efter kräktes jag var femte minut från kl 12 på dagen till 12 på natten. 

4. När jag var 17 år och åkte till Turkiet med mina vänner, så råkade jag ute på en klubb, trampa på en glasbit som åkte in en bra bit i foten. Från ingenstans kom en turkisk gubbe och skulle hjälpa mig få ut glasbiten. När han drar ut den forsar det blod, och utan en reaktion suger gubben upp blodet från min fot! Med sin mun! Huuuur i helvete kan man göra så?? Jag nojjade hela resan att jag hade fått hepatit. Gubben hade gula ögon och såg allmänt sjuk ut. Varför lät jag ens honom dra ut den kan man fråga sig? Ja, säg det. Jag var full, ung och jävligt dum!

5. Tillbaka till när jag var liten. Jag och min kompis var på ridläger när jag var omkring 10 år. På nätterna sprang vi ut i skogshagen, tog med ett grimskaft och spände fast det i hästarnas grimma och red runt på hästarna i hagen. Utan hjälm och utan sadel och träns. Fatta och slå upp huvudet i berget liksom. 

Sån är / var jag haha. 

En gammal bild. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats