Akalla 4H gård  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Akalla 4H gård 

Hej hopp,

Idag har vi varit på en 4H gård i Akalla. Vi hamnade mitt i Kista-loppet vilket var kul att se. Jag blev typ taggad att satsa på att springa något lopp till typ våren. Ut och springa och få upp konditionen lite. 

Vi tittade även på alla fina djur som var ute i sina hagar. Hur söta är inte grisarna?? 😄.

Jag tror det var 2012 som jag sprang tjejmilen. En mil på 1,04 sprang jag det loppet. Riktigt nöjd var jag med tiden. Det var riktigt kul att springa tjejmilen, det var sån bra stämning med bara en massa brudar. Funderar på att göra det igen. Den dagen var det dock regn och rusk och jag var lerig ända upp i ansiktet när jag sprang in i mål. 

När vi stog och klappade denna häst insåg vi att vi hade typ gått in i ett jordgetingbo. Jag blir så sugen på rida när jag ser och klappar på hästar.

Älskar denna bild på Dylan. Jag fångade verkligen ett moment där 😄

Här har vi en riktigt arg bebis 😄

Elliot har blivit så sjukt envis. Han vet verkligen vad han vill det vill jag lova. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats