Allt händer på samma gång. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Allt händer på samma gång.

Godmorgon kära vänner. 

Här hemma har vi en understimulerad Leyla som rensar för fulla muggar. Min garderob och barnens garderob. Har rensat ut allt i strl 74 och 80 i Elliots garderob. Själv har jag fyllt 4 stora pappkassar med kläder som ska iväg. Lite av det har jag sålt, resten får gå till välbehövande.

Elliot kommer gå inom kort. Han har haft styrkan i benen länge men inte riktigt haft balansen. Nu övar vi för fullt med gåvagn och gåbil. 

Min älskling! Hur blev du så stor? ? Det glädjer mig samtidigt som det tynger ner mig nåt fruktansvärt att liten blir stor. Är detta sista bebis jag ska få uppleva på detta sätt? Nej fy, jobbig tanke. Att få följa med ens barn i utvecklingen är ju det bästa som finns!

Det är mycket på gång nu. Får alla håll och kanter. Det fyller min kropp och själ med så mycket lust och glädje samtidigt som jag känner enorm stress. Inre stress. Jag får ta en sak i taget och jobba med det. Oliver börjar snart skolan, min Föräldraledighet tar slut, Dylan börjar mellanstadiet och jag och David blir 30. Å herre!

Igår var jag hos min kompis och käkade lite gott och snackade om allt mellan himmel och jord. Kul att börja hänga med henne igen. Vi har liksom umgåtts i perioder hela tonåren och därefter. Det är det som är charmen med barndoms – och gamla tonårsvänner. 

Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats