Älskade barn  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Älskade barn 

Godmorgon friends! 

Jag är så tröött! Jag har ju börjat kolla igen på Orange is The Black och har fastnat så grovt för serien igen. Min nya kvällsrutin är att först plugga för att sedan avsluta med ett avsnitt. Tyvärr blir det försent. Så man får ju stå sitt kast på morgonen sen när man vaknar överkörd av en lastbil. Men jag måste få lite egen-tid god damn it! Annars kommer jag urholkas som människa, individ, förälder, fru, kvinna och allt. 

Eftersom jag inte har något nytt att bjuda på för tillfället grävde jag fram lite gamla bilder. Fy satan vad tiden går fort. 

Kolla lilla plutten. Man blir gravid, föder en bebis som direkt blir stor. Vad är detta? Hur kan tiden gå så fort? 

Kolla in hakan (både på mig och barnet, syftade dock mest på barnet ?) han har ju fortfarande kinderna kvar. Oliver hade också såna här enorma kinder när han var bebis. 

Tänk att Elliot var mitt minsta barn men vägde ändå 4,1 kg. Hur kommer barnen ut? 

Apropå komma ut så tänker jag på underlivet, att det återhämtar sig så bra. Jag har ju haft turen att kunna klämma ut dom här klumparna vaginalt. Alla kan ju inte det, eller till och med inte vill det. Men ni som vill men inte kan, tänk att dom kommer ut ändå, i de flesta fall friska. Tänk att vi har denna fantastiska sjukvård som kan göra mirakel. Tyvärr kan ju inte sjukvården göra det omöjliga möjligt, som när barn av olika skäl inte klarar sig. Något jag inte kan sluta tänka på. Att vissa föräldrar kommer hem utan sin bebis. Det gör så ont i mig att tänka på er där ute som gått igenom dessa öden. Jag kan bara försöka förstå hur det känns, och det räcker för att känna sådant medlidande. 

Det är också en anledning till varför jag definitivt inte vill ha fler barn. Jag har tre friska barn och att ha sån tur tre gånger är ju verkligen en gåva. Jag skulle vara rädd att turen inte skulle vara med oss nästa gång. 

Nu bara skriver jag på här. Jag kom in i en djup tanke, men måste dra. Vi hörs senare.  

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats