Älskar dig lördag! | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Älskar dig lördag!

Godmorgon!

Lördagsmorgon, min favoritmorgon! Just nu sitter jag i köket och dricker mitt kaffe, kikar ut genom fönstret på vår uteplats och längtar till i sommar. Då ska vi sitta där ute och frukost, vår familj ☺.

image

Igår tog vi oss en drink jag och min kompis. Veckorna är så hektiska så när fredag kommer så är det så avslappnande med ett glas, det är verkligen det jag ser fram emot. Ibland måste man få en stund för sig själv, då man bara behöver tänka på just – sig själv. Jag har stort behov att göra det då och då, men i och med att Elliot inte tagit flaska så har jag varit fast här haha. Det är okej eftersom jag vet att det bara är en period.

image

Amaretto Sour är min favoritdrink och den är så enkel att göra. Vet inte om jag   skrev upp receptet?

Det är i alla fall:

2 pers
Mandellikör 8 cl
2 äggvitor
Ca 1 dl limesaft

Skaka i en shaker och servera med is.

Det är min kompis som gjort drinkarna så jag vet inte exakt hur mycket limesaft, men på ett ungefär.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats