Ännu en dag har passerat  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Ännu en dag har passerat 

Hej hopp,

Först nu kom jag hem. Eller, varit hemma en timme. Åkt runt hela dagen. Först simning, sen ikea, Rusta och sedan hängt med en kompis vid plaskis. Usch tiden går så fort. Dagarna bara rullar förbi, alldeles för fort! Jag råkade klämma Elliots finger i vagnen idag. Stackars bebis, han blev så ledsen. Brukar alltid hålla för min hand när jag ska knäppa selet, men nu lyckades han slingra sig igenom. Han är så klåfingrig så han ska ju alltid komma med sina små händer och fingrar överallt. 

Tänkte visa er naglarna enligt lovat. Det blev sååå snyggt tycker jag! Vad tycker ni?

Händerna får direkt en snyggare form och utseende tycker jag när man har snygga långa naglar 😄.  

Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats