Äntligen börjar i komma i ordning | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Äntligen börjar i komma i ordning

Hej vänner,

Ja, nu börjar vi komma i ordning hemma efter många om och men. Detta var ju ett projekt jag inte hade räknat med skulle ta sån tid. Elliot har somnat utan problem i sitt nya rum men kommer i vanlig ordning in till oss varje natt.

Nu tänkte vi påbörja litet miniprojekt vardagsrummet också genom att göra om små detaljer som gardiner, tavlor och ev ny tv bänk. Nästa vecka är tentavecka så måste lägga mitt fokus på det först. Jag har insett att jag är så sjuk i huvudet, haha jag får så mycket idéer som jag ska fullfölja och avklara med detsamma, helst igår. Jag måste lugna ner mig lite, men jag kan inte 😂. Jag ska verkligen visa bilder när allt är helt klart, det värsta är att jag inte riktigt har några för bilder. Så smart så att jag glömde det.

Jag försöker hitta posters till vardagsrummet som jag ska rama in. Men vet inte vilken stil vi ska ha. Men hittade dessa posters som jag tyckte var fina.

Som ni ser hittade jag dom på desenio.se. Jättefina posters har dom, så om ni är ute efter nya tavlor borde ni kika där. Men vi får se vilka jag väljer, ska inte ha så många.

Nu är jag snart framme i skolan, så vi hörs. Ska försöka hinna uppdatera mycket mycket mer denna vecka. Har haft så sjukt mycket att göra ☹️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats