Äntligen fredag! Jag har hunnit med... | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Äntligen fredag! Jag har hunnit med…

God förmiddag kära ni!

Ledsen för lite bloggande! Jag vill inte beklaga mig hela tiden men jag vill att ni som är inne här ska förstå att jag tycker verkligen det är superkul att blogga och jag kommer INTE ge upp den för lite stress! Ni vet ju, snart är det över med kurserna och då ska vi FIRA!

Tillbaka till dagen som är. Som den hysteriska människa jag är har jag idag hunnit; dammsuga, skura golvet, planterat blommor, rensat löv på uteplatsen och tränat! Kl 10.15 var jag klar med allt haha. Vill bara flika in att det inte blir mycket träning nu heller,  jag har lovat att visa mitt rumppass jag kör, vilket jag ej glömt! Det kommer.

image

Blommorna planterade, fint va?

image

Hoppas dom rotar sig där i krukan, vad tror ni?

Nu sitter Elliot och Oliver och gör ingenting, ska försöka roa dom en stund innan vi ska bege oss till affären och inhandla fredagsmys!

image

Nu längtar jag efter att sätta mig på en uteservering och bara chilla, vara mig själv och för mig själv en stund. Snart så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats