Äntligen i Thailand! | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Äntligen i Thailand!

Hej allesammans!

Nu är vi i Thailand, Phuket. Det var en lång och smidig men ändå rätt tuff resa. Elliot fick ligga på mig och David och sova hela tiden medan vi inte fick någon sömn alls. Igår när vi kom hit var alla som zombies, heeelt förstörda. Vi kom ju hit på morgonen vilket var riktigt konstigt eftersom en hel natt försvann. Vi gick och la oss tidigt och vaknade vid 9. Elliot var så slut att han inte ens vaknade och åt på natten.

image

Idag har vi haft sol och 30 grader. Vi har druckit en frozen margarita som är en av mina favvidrinkar och bara njutit som små grisar i en lorthög.

image

Färskpressad mango och ananas som dom blandar och mixar med is. Mums !

image

Maten är ju fantastisk! Idag åt jag Padtai, oh my lord va gott! Igår bad jag om liite stark mat men fick jäättestark haha, det gick och äta och var riktigt gott men riktigt starkt 😄.

image

image

David försökte ta ett foto på mig och barnen och detta var det fibasteysom blev 😄. Åtminstone en spontan bild.

Nu ska jag vara social en stund. Jag ska försöka kika in här imorgon också.

Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats