Apropå PMS | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Apropå PMS

Hej Vänner,

 

Hoppas allt är toppen med er? Idéerna är för närvarande slut. Jag höll på att spika upp tavlor igår på en vägg och höll på att bli galen. De är småtavlor varav alla är i olika former färger. Vi har haft dom på väggen i hallen där vi nu har dom vita ramarna på barnen som jag visade er förut. Jag tror jag spikat hål i hela väggen och än är jag inte klar. Nä hörrni, nu orkar jag inte hålla på att fixa och dona mer här hemma. Min energi rann precis ur mig. Jag har pms nu också så jag är liksom inte riktigt i form. Jag har ju skrivit ett inlägg om min pms förut. Om ni missat det så finns det HÄR eller vill läsa igen.

Apropå pms, igår när jag var en sväng på Mall of Scandinavia och skulle köpa lite grejer så blev jag så jäkla irriterad när jag stog i snabbkassan. Jag hörde en bebis skrika, en liten bebis – nyfödd typ. Alltså bebisen skrek så hysteriskt att den höll på att tappa andan, liksom så att rösten knorrade sig om ni förstår hur jag menar. Mamman försökte inte ens trösta barnet i vagnen. Hon varken klappade eller vaggade barnet, ingenting! Jag förstår att man blir sjukt stressad av att barnet skriker och bara vill komma därifrån så att man kan ta upp barnet. Den här morsan tog inte ens upp barnet när hon kom ut ur affären! Hon gick med sin telefon i luuugn och ro, en lång bit. Jag gick bakom henne för att vi blev klara samtidigt och jag ville ärligt gå fram och säga till henne att hon fan får ta upp sitt barn. Jag tror att jag var röd i ansiktet för att jag var så arg, frustrerad och fick ångest av att beskåda detta. Jag trodde aldrig jag skulle kunna bli såhär påverkad av andras barn, men faktum är att jag mådde så dåligt i denna lilla bebis vägnar. Jag ångrar så mycket att jag faktiskt inte gick fram till henne och sa till, men där och då tänkte jag att jag nog inte bör lägga mig i för hon kanske var jättestressad inombords och mån om att komma iväg till ett lugnt ställe och trösta barnet. Men ska jag vara helt ärlig såhär i efterhand dömde jag snabbt ut henne för att vara en sån här mamma som låter sina barn skrika sig till sömn och så vidare för att “de lär sig då”. Det finns inget jag har så mycket emot som när föräldrar säger så. Inte med så små bebisar som inte kan föra sin talan bättre än att skrika. Nä fy, jag kan inte släppa detta. Hon verkade helt och fullkomligt obebrydd.

Men för att återgå till nuet. Jag ska precis lägga mig. Imorgon väntar redovisningen av vårt arbete vi har gjort i skolan. Här kommer lite bilder från senaste.

 

Den nya vasen från MIO – älskvärd. Jag faller för grupptrycket eftersom jag vet att typ alla har en sån där vas 😀

Lilla Elliot, han är så envis den där pojken. Och snål, han vill inte dela med sig av någonting! Han har riktigt kontrollbehov över sina saker, precis som jag har.

Och den godaste glassen just nu – SIA kladdkaka och kaksmet. Alltså ni måste verkligen prova. Det vattnas i munnen.

Några av Elliots nya plagg. Inköpta på Kappahl. Även nya adidasskor fick han.

Ja ni, det här med att klippa Elliot. Behöver jag säga nåt mer?

 

Hoppas ni får en fin kväll vänner, så hörs vi snart igen. Sov gott!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats