Är man trött eller trött.  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Är man trött eller trött. 

Hej kompisar.

Kan ni fatta att jag sovit 11 timmar inatt?

Igår var en lång dag. Jag gick upp 05.15 igår för att hinna till skolan kl 8 på morgonen då jag har en resväg på lite över en timme. Hade tre föreläsningar efter varandra dvs från 8-16 nonstop. Sedan hade jag bestämt med mina kollegor /kompisar att ha en vinkväll hemma hos Jannicke, min kompis. Tog en taxi hem vid 23.30 och deckade direkt. Vaknade kl 11 idag på förmiddagen, då är man rätt slut.

Det var trevligt att träffa tjejerna. Ena kollegan har jag inte träffats sedan jag slutade för ca en månad sedan. Alltid lika kul att höra vad som händer på jobbet. Bilden är från en av mina snap hemma hos Jannicke. Jag heter jungfrumamma även på snapchat. 

Jag funderar på att flytta över min blogg till en portal. Just nu bloggar jag ju helt fritt, dvs inte genom en bloggportal. Känns som att man bloggar mitt i stora vida cyberspace liksom. Kan ju vara skönt att tillhöra något. Ett ställe där det finns fler bloggare anslutna och där man kan synas lite bättre ändå. Nu måste man aktivt gå in och söka på min adress för att hitta mig ju. Känns för stort.

Vad tror ni?

Idag när jag vaknade by the way, insåg jag att mitt kaffe var slut. Min kaffebryggare gick totalt sönder häromdagen och jag har fått använda min fina nespresso maskin.  Men när jag vaknade fick jag panik över att kapslarna var slut så jag satte mig i bilen och flög som vinden till affären. Väl utanför affären satt en tiggare utanför, samma man varje dag. Han ville ha Köttfärs och schampo som han pekade på i en tidning. Jag har tyvärr gått förbi många gånger och ignorerat honom när han vill ha pengar. Nummer ett så vill jag inte ge pengar eftersom jag inte vet vem som i slutändan tar dom pengarna, går dom verkligen till honom? Och nummer två – faktum är att jag aldrig ens har kontanter. Men jag kände att jag faktiskt gott kan köpa schampo och Köttfärs till honom. Det kostade mig 60:- och jag tycker det inte är något att ens dividera om. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats