Att göra lista  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Att göra lista 

Jag har så mycket att ta tag i känner jag. Vissa saker är sånt jag måste och andra sådant jag vill men inte får arslet ur vagnen om. 

1. Göra en ny header till bloggen. Vill ha någon fin, inte svartvit men ändå någon stilren. Jag är ju inte bra på html grejer så det är ju ett trix och fix varenda gång. 

2. Måste skicka in blanketten för nytt körkort eftersom jag bytt efternamn. Apropå efternamnet så har ju David och hans familj alltid blivit kallade för Niklas istället för NIKAS. Och det har redan börjat för mig kan jag säga. Det står bland annat Leyla Niklas på min jobb-telefon 😄.  

3. Vill sälja våran bil och ta en bil på leasing istället. Satt och räknade på det och insåg att vi redan förlorat ca 50 lax på bilen på två år som vi ägt den. Och summa sumarum kommer det skilja ca 3000 kr PER ÅR som vi förlorar på att leasa en bil. Då känner jag att jag hellre kör runt i en splitterny bil var tredje år utan oväntade utgifter! Så värt! Renault har just nu bra privatleasing, man kanske ska satsa på det? Ni som själva är nyfikna på detta, in och kika på Renault hemsida 

4. Måste göra ny synundersökning! Jag ser ingenting längre på långt håll – inte så optimalt när man kör bil. 

5. Jag måste även gå till tandläkaren. Inte gått på två år nu vilket aldrig hänt förut. Dom har plötsligt slutat skicka hem kallelser av någon anledning. Det var efter att jag avbokade tiden när jag var gravid med Elle pott. 

Suck vad jobbigt det är ibland att ta tag i saker. Känner ni också så ibland? 

En bild som inte alls har med inlägget att göra ;). Från bröllopet. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats