Att söka jobb | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Att söka jobb

Hej allihopa! 

Så himla härlig dag det har varit idag. Fint väder och jätteskönt ute. Imorgon är det jobbdags igen. Jag jobbar lite för mycket för att hinna med skolan. Jag trivs på mitt jobb och vill ju vara kvar. Jag får se hur det blir i framtiden och fortsättningsvis då jag så småningom kommer börja plugga heltid. 

Hoppas ju såklart att mitt jobb kommer kunna ha kvar mig även om jag går ner i arbetstid. Vart jobbar ni någonstans? Jag var inne och sökte runt lite på skoj för att se vad det fanns för extrajobb. Ville liksom se hur marknaden ser ut nuförtiden ?. Kom in på Careerbuilder som hade en väldigt överskådlig sida, där man kan ladda upp cv och en massa andra bra funktioner. Om det skulle vara så att man blir tvungen att ut och leta efter Lediga jobb kan man skapa ett konto på deras hemsida. 

Det är så bra med sidor där man på ett samlat ställe kan hitta allt man söker om man är ute efter nytt jobb. Om man ska flytta till exempel, perfekt att sitta på nätet och klicka sig fram bland alla jobb som finns i just det området. Jag har i de allra flesta fall sökt jobb via jobbsök-motorer. Super att man kan söka på olika kategorier och ladda upp sitt cv och se sina senaste sökningar och så vidare. Toppen verkligen! 

Här är återigen en bild på min nuvarande arbetsplats ?. Vi är två stycken hos oss som pysslar med kundservice. Gillar att jobba med människor och service. Särskilt gillar jag att hjälpa andra människor och göra dom glada. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats