Avslutningsmiddag  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Avslutningsmiddag 

Hej mitt i natten! 

Igår var vi ju på en liten avslutningsmiddag, jag och min grupp i skolan. Först hade vi ett sjukt intressant seminarium om tvångslagarna LVU (lagen om vård av unga) och LVM (lagen om vård av missbrukare), där vi sedan presenterade våra olika rättsfall. Läraren vi har denna kurs är så jäkla bra! Varenda seminarium har varit sjukt intressant och jag har lärt mig så otroligt mycket. 

Jag på väg till skolan. Vinden i hela håret som var helt krulligt när jag kom fram till skolan. Lika fantastiskt varenda gång man fönat och fixat håret och går ut i fukten som krullar till det. 

Efter seminariet gick vi och tog en drink på något hak i Odenplan, kl 15 på dagen ?. Det börjar med att ena klasskompisen som har narkolepsi somnar på bordet, varav den andra klasskompisen som inte är van att dricka, blir helt likblek efter en drink. Haha, middagen var jättemysig och maten var fantastisk! 

Jag älskar verkligen tapas! Att äta lite av varje och kunna dela med varandra är ju toppen! Jag var så mätt att jag faktiskt mådde lite illa när jag kom hem. 

Kursen är inte slut ännu, vi har två seminarium till om jag inte minns fel. Men vi passade på att gå ut och käka medan alla är kvar. Till nästa termin kommer inte alla vara kvar. En av tjejerna kom in på socionomutbildningen och kommer hopps på den istället, vilket är ett givet val! 

Jag kom ju såklart inte in, utan hamnade på reservplats 90. Typ samma placering som sist. Kommer jag inte in fortsätter jag denna kurs nästa termin för att sedan söka studier för heltid till nästa höst. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats