Avtackning av kollega  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Avtackning av kollega 

God kväll! 

Kom hem vid 21 idag så vi hade avtackning av en kollega som jag nämnde tidigare. Vi åt persisk catering, min favvo-mat! Finns inget bättre! Jag avstod från alkohol faktiskt, jag hade ju bilen på jobbet och kände att det är fan inte värt att dricka för att imorgon åka kommunalt och hämta bilen om jag skulle lämna den där och åka taxi hem. 

Detta ris, mums! Saffranris kan vara det godaste som finns, ni som inte provat den nu – gör det! 

Nu ligger jag i sängen bredvid denna lilla klump och ska just sova. 

Jag som nu skaffat våningssäng till barnen. Jag är inte redo att låta denna fis sova i egen säng i annat rum. Nej, jag tror man sover bäst om man man samsover med sina barn. Tror barnen blir tryggare då. Alla mina barn har sovit med mig tills dom varit omkring 4-5 år. Det finns ju en anledning att dom vaknar på nätterna och kommer inrusandes och kryper ner bredvid sina föräldrar. 

Vad tror ni? Jag tycker det är taskigt att tvinga dom sova själva om dom inte vill det. Och det vill säga vaknar flera gånger per natt och kommer in och söker trygghet. Jag har inte mage att stöta bort det. Visst, vi alla får ju inte plats i sängen. Dock har mina barn slutat komma in till oss efter en viss ålder. Oliver kommer fortfarande in då och då. Ibland lyfter vi tillbaka honom när han somnat då det blir för trångt. Oftast vaknar han inte mer då. 

Jag är helt för samsova så länge barnet vill det. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats