Bajsrumpa  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Bajsrumpa 

Godmorgon! 

Alltsååå . . . Jag tänkte vara sjukt frispråkig här nu, men jag har ju tryckt i mig järntabletter den senaste veckan. Och, jag är förstoppad! Fyfan vad jag HATAR DETTA PROBLEM . 

Jag är ju en sån som utför mina behov EN gång om dagen i de allra flesta fall, men nu har det inte gått de senaste dagarna. Vad gör ni när detta inträffar? Om det ens inträffar hos er? Är det nu jag ska ta Elliots mikrolax och köra in eller vadå? 
Brukar ni vara öppna med sånt här hemma med eran lover där hemma? Eller är ni såna som påstår att ni skiter fjärilar? Personligen sitter jag inte och skiter med öppen dörr men jag skäms inte heller att prata öppet om det ?. Ibland springer vi ikapp varandra på toa här hemma där den ena knappt hinner torka sig i röven innan den andra står och bankar på dörren utanför. 

Det värsta är David. Han lyckas alltid ockupera fel toa när Elliot skitit ner sig. Vi har skötbordet inne på stora toaletten och dom har liksom samma bajstider dom där två, eller också så smiter David undan för att slippa byta blöja när Elliot sitter och klämmer i en hörna. 
Hur har ni blöjbyten uppdelat hos er? Kör ni också “jag bytte sist, nu är det din tur” ? Den kör vi med, haha. Samma gäller torka rumpan på dom andra två när dom inte kunnat själv när dom var mindre. 

Äh, man får tänka att det är så kort period man ska tjafsa om bajsblöja. Lika bra av njuta av bajstorkandet så länge man har chansen att få ta den presenten liksom. Sen blir dom ju stora och då kanske man saknar att få torka rumpor, vad vet jag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats