Barnens rum.  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Barnens rum. 

Hej finasar. 

Jag har inte kikat in här så mycket då jag haft såån otrolig magkatarr och fått varva ner lite på olika fronter, för att stressa ner. Inte hunnit med allt här i världen. Ledsen för det. 

Imorgon ska jag ut och fira en kompis som fyller 30 år. Jag har ju varit så trött och därför varit orolig att jag inte ska orka bege mig mot stan. Även om jag vill. Jag ska i alla fall tagga till ordentligt imorgon och ta vara på dom stunder man faktiskt ska ut. Det händer ju liksom inte ofta längre. 

Imorse låg jag och segade och degade i sängen rätt länge. Jag klev först upp vid 07.15 för att kolla på julkalendern med barnen och sedan gick jag och la mig en stund igen. Elliot verkar inte heller på hugget riktigt. 

Var även en sväng på Ikea idag igen eftersom jag saknade täcke, kudde samt sängkläder till Elliots säng. Jag köpte även en plastväxt till O & E rum för att liva upp stämningen lite där inne. Jag har verkligen försökt ta kort för att fånga mysfaktorn som är i deras rum just nu. Men det är svårt att fånga på bild. 

Måste få ordning på det under sängen. Oliver har ju så mycket lego och jag vet inte vart jag ska förvara allt ännu. Han älskar ju sitt lego, man vill ju inte göra sig av med en del bara för att det står i vägen heller. 

Hur förvarar ni era barns leksaker? 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. MELINA

    Tycker det ser jättefint ut!! Man ser visst mysfaktorn, alla gånger! Man blir lätt blind när man ser ett rum i verkligheten och tar ett kort och sedan tittar på bilden. Jag tycker det ser mycket mysigt ut måste jag säga ?

Annons
stats