Bilder från Sala och resultat från Urval 2. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Bilder från Sala och resultat från Urval 2.

Hej mitt i natten 😄.

Har precis gjort klart mina naglar. Som det ser ut just nu får man inte-en-ända-lugn-stund nu när David börjat jobba igen. Elliot racar runt här hemma som en liten galning och river i allt och inget. Han hittar varenda liten smula i vartenda hörn som han kryper runt och mumsar på, så man är ju på helspänn hela tiden. Det blir ett vilt barn det här, det kan jag försäkra er om här och nu 😄.

Här kommer lite bilder från Sala på dom söta fina barnen :).

Hoppas allt är bra med er där på andra sidan?  Hoppas er sommar varit toppen! Jag fick nu veta att jag har reservplats 52 som bästa placering av de skolor jag sökt. Med andra ord kommer jag ju inte in om inte de tackar nej/hoppar av i sista sekund. Men plats 52 av 400 reserver är ju inte såå dåligt om man ska se det ur den synvinkeln. Det är så oootroligt många som söker till socionomutbildningen så det gör det svårt att komma in. Jag får prova igen till våren. Hört att det ska vara lättare då. 

Nu ska jag sova för imorgon när jag vaknar kommer jag ångra att jag var vaken så sent. 

Godnatt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats