Blandad status | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Blandad status

☆ Imorgon ska jag hämta ut mitt slutbetyg!! Wihoo! Fatta att jag klarade det! Jag tog mig igenom två intensivkurser med mycket vilja och mycket kämpaglöd!

☆ Packning kommer att ske hela denna vecka. Kommer plocka fram allt successivt för att kunna se vad som ska med och försäkra mig om att inget glöms.

☆ Elliot kan ha fått svamp på pungen. Ja, ni läser rätt. Han är rödflammig där och så fort jag tar av blöja krafsar han ordentligt på pungen. Några tips eller erfarenheter om detta?

☆ Dylan kommer att gå på simskola i 14 dagar i juli för att klara slutliga simteset som han inte klarat då han var sjuk flera dagar då det gjordes förra terminen.

☆ Hämta ut paket. Köpt en badring till Elliot och ekologisk solkräm. Dessa krämer har vi redan köpt.

image

☆ Storstäda hela lägenheten innan vi drar! Hatar att komma hem efter resa om det inte är kliniskt rent.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

  1. Mamma till 4

    Ååh stackars liten ? Cortimyc är bra svampmedel med lite kortison i som gör att klådan blir lättare att hantera och svampen försvinner på några dagar! Men ska fortsätta användas några dagar efter symtom! Den finns receptfritt, men kan också fås på recept från bvc!

    Hoppas det är borta snart!
    Trevlig resa ?

  2. Livia

    Låt honom vara utan blöja så.myvlet som möjligt är mitt enda tips! Hans hud får ju inte andas så mycket med blöja på och med eventuellt kiss i så som sagt, låt honom vara blöjfri 🙂

Annons
stats