Bloggfrågor | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Bloggfrågor

Vi kör på lite frågor nu när jag äntligen har tid att göra det 😄.

Vilket är det bästa sminkmärke du använt?
– Det måste nog vara Clinique. Men i dagsläget är det alldeles för dyrt för mig. När jag har utbildat mig och skaffat en betydligt högre inkomst så kommer jag satsa på att köpa riktigt bra produkter. Dock vill jag inte ha något som testas på djur. Vet inte hur Clinique förhåller sig till det (?) inte kollat upp det ännu eftersom jag förut inte brytt mig eller snarare tagit det ansvaret.

Använder du märkeskläder?
– Kort och gott, nej. Här är det även ekonomin som spelar roll. Hade jag haft råd så hade jag säkerligen lyxat till det lite.

Vilka är dina favoritplagg?
– Just nu är det något lössittande eftersom jag fortfarande bär på några extrakilon, haha. Observera några, ca 5 kg. Föredrar inget som sitter för tight runt midjan då magen väller över, såsom jeans eller liknande. Mer om vikt kan ni läsa HÄR

image

Som några av er kanske märkt vid det här laget så glider jag ofta omkring i Davids kläder haha. Som på bilden har jag hans T-shirt. Sån är jag 😄.

Hur länge har du bloggat?
– I några månader, ett halvår. Hade en annan blogg förut men slutade för att sedan hitta suget igen under namnet “jungfrumamma” som jag även numera heter på instagram.

Varför kallar du dig själv jungfrumamma?
– För att jag är jungfru i stjärntecken och tycker det är kul eftersom att jag är allt annat än jungfru (alltså oskuld). Jag vet, skit tråkigt “skämt”, höhö.

Vilka är dina största drömmar?
– Som alla andra Svenssons. Hus, hund (eller katt), Volvo och en jäkla massa pengar. Närå, skämt och sido. Jag vill ha ett radhus, en FET jävla bil och en hög saftig utbildning med en riktigt fet inkomst så jag kan ge mig själv, min man och mina barn allt de vill ha ;-P. Jag är inte extremt materialistisk som det kanske låter, men hatar begränsningar! Jag vill däremot ha ett ordentligt sparande så att jag kan hjälpa barnen att få allt det där jag anser man behöver när man blir vuxen. Lägenhet och körkort etc. Det blir ju inte lättare att ta sig in på bostadsmarknaden direkt.

Vad är det elakaste du gjort mot någon?
– Oj, stor fråga. Jag anser mig själv vara en väldigt lojal person men har självklart gjort dumma saker. Det dummaste är nog när jag slog min mamma när jag var tonåring. Jag var vild som tonåring och när hon en gång försökte hindra mig från att gå ut så slog jag henne och bet henne i armen. Jag var full och hon brottade ner mig så jag greps av panik. Usch, det är verkligen det värsta jag gjort någonsin.

Vad är det värsta du vet?
– Vuxna som misshandlar barn eller på något sätt förgriper sig på barn. Ååå bara tanken får mig svart i huvudet. Fy, det är det värsta jag vet som sker här i världen. Och krig.

Vad är det bästa du vet?
– Mina barn och David! Men också att njuta av livet. Att leva här och nu med tanken om att livet är för kort för att slösa bort det på olustiga saker. Jag älskar uttrycket YOLO 😄, som att jag kommit på det själv.

Vilka människor trivs du bäst med?
– Människor som respekterar andra och inte tror att allt kretsar kring dom. Människor som skojar mycket och som vet vart skåpet ska stå. Har väldigt svårt att hänga med människor som inte kan stå på sig och säga vad dom tycker, då blir jag obekväm. Annars trivs jag med de flesta. Jag har alltid haft väldigt mycket kompisar vilket jag värderar högt! 

image

Alla vänner är såklart inte med på bild.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

  1. Lovisa

    Jag var också vild som tonåring. Vet precis hur det känns att bråka med sin mamma på det sättet, något man ångrar varje dag. Hoppas ni har en bra relation idag!

Annons
stats