Blondinen  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Blondinen 

God kväll!

Gah, har försökt lägga Elliot i 2 timmar!!! Jag deckade själv till och med bara för att han låg och vred och vände på sig så länge. Han var helt slut när vi kom från förskolan att han inte orkade hålla sig vaken längre än till 18. Sen när man väl lägger honom totalvägrar han. Unge! 

Jag som skulle plugga några timmar nu på kvällen men det sket sig ju. Imorgon börjar jag jobba kl 13 eftersom vi ska på afterwork efter jobbet. Vi åker tillsammans från kontoret in till stan och därför tänker jag att jag jobbar em slipper jag åka hem emellan. 

Nu har jag lagt i en egen silverinpackning i håret som jag blandat ihop utav One Directions “neon blue” och respons olivinpackning. Detta dämpade en hel del gult måste jag säga, tack och lov. Så här kommer en bildbomb på mitt hår i dagsläget ?

Här ser ni hur håret var innan själva silverinpackningen. Jag har alltså endast gjort en sådan mellan dessa bilder – inte färgat. 

>>>>>>>>>>>Efter/före<<<<<<<<<<<<<

Ja, som ni ser så är håret på bilden till höger betydligt mer gult. 
Nu ska håret få vila ett ordentligt tag, sedan måste jag försöka bleka bort alla ojämnheter och satsa på att få det mer vitt. Jag ska också lägga i Maria Nilas färginpackning svart i botten för att få en naturligt övergång på utväxten. Eftersom Maria Nila endast är en lätt toning eller nyansering kommer den ju inte bli permanent utan tvättas ur. Detta för att jag lätt ska kunna bleka utväxten lättare när det har vuxit ut för långt så att de mörka rötterna inte växer sig till en för kraftig ombre, för det vill jag inte ha längre. 

Bild lånad från pinterest. 

Mitt mål är väl att ha någonting i denna stil. Blond med mörka rötter. Hår för mig är någonting som man ser först på en människa. Det beskriver vilken stil man har tycker jag och är något som måste passa ihop med hur man känner sig. Ibland känner jag mig tråkig när jag haft bara brunt för länge (vilket är min naturliga hårfärg) och då måste jag göra en förändring. 

Oftast brukar det bli slingor eller en ombre för att ge lite liv åt håret. Nu har jag känt mig dö-trist och kände att det var helt klart dags för en stor förändring, då passar det utmärkt att blondera sig och sticka ut lite. 

Jag är helt övertygad att jag om ett år kommer vilja ha något helt annat. När man vill göra en förändring är det alltid håret som får ta smällen först när det kommer till mig ?. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats