Borta bra men hemma bäst  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Borta bra men hemma bäst 

Hej kära vänner och läsare!

Helt slutkörda är vi. Resan hem har varit helt ok. Dock var det sjukt turbulent från bankok över Indien. Till och med Davids mamma frågade om någon hade dödsångest haha. Fy!

Jag och Dylan imorse när vi kommit hem.

Summan av kardemumman är att Thailand helt klart är ett land att besöka. Fina stränder, fantastiska människor och brutalt God mat! 

Alla var helt galna i Elliot! Heeelt galna! Särskilt kines-turisterna. Dom stannade upp oss och tog kort på Elliot, selfies och radade upp sina barn för att få dom på bild med honom. Han var som en liten kändis. Vet inte varför just han och inte Dylan eller Oliver? Kanske för att han är bebis? Hur som helst så höll dom på att go nuts på gatorna. Han fick inte vara ifred för fem öre, så skönt att han får komma hem till där ingen bryr sig haha. Att asiater dör för europeiska barn är en “myt” som helt klart stämmer. 

Jag kommer sakna drinkarna, maten och solen såå mycket! Om jag får välja ett land jag vill besöka igen så skulle det helt klart vara Thailand!

Vi hörs av mer under morgondagen. Nu ska jag upp till min kära vän och ta mig en Sangsom-redbull, Thailands variant på Redbull-vodka. 
Puss!

PS, gå in på min instagram @jungfrumamma och se när Elliot lär sig krypa 😄

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats