Bröllop. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Bröllop.

Hej kompisar.

Jag befinner mig just nu i Gävle. Min kompis gifte sig igår! Jag skulle inte ha varit här egentligen på grund av några anledningar som jag låter vara osagda här. Men en av anledningarna är att min kära älskling fyllde 30 igår. Men jag ångrade mig i sista sekund och åkte hit, det var okej för David. Det var ett jättefint bröllop. Vigseln ägde rum i en liten mysig kyrka eller rättare sagt ett kapell (heter det så?). Sedan var det middag och fest på hotellet. 

Såhär såg jag ut. Det kanske kommer fler bilder från själva bröllopet. Måste först be om lov att lägga ut bilderna, vill inte bara lägga ut dom hur som helst. 

En bild kan jag visa som en av tjejerna lagt ut på instagram. Det är en kompis Som tagit fotot.

Där ser ni fina bruden i mitten 😄. Hon har en sådan fin story bakom sig då hon fick sin lilla fina dotter för tidigt – i v 24. Hon har kämpat hårt detta år med sjukhusvistelse och allt vad det innefattar med att föda så mycket för tidigt. Jag är så glad för hennes skull och att det gått så bra som allt har gått slutligen 😄. När hon höll sitt tal igår så började tjura, det gick inte att hålla tillbaka tårarna. 💜

Nu ska jag duscha för att sedan sakta börja bege oss tillbaka till Stockholm. Jag saknar mina grabbar där hemma, inte van att sova borta så det har varit lite jobbigt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

  1. Emma

    Kul att du kom iväg !! Skit snygg färg på klänningen!! ? haha jag är ditt största fan här på bloggen.. bara jag som kommenterar ?

Annons
stats