C PÅ FÖRSTA HEMTENTAN!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

C PÅ FÖRSTA HEMTENTAN! 

Hej älskade vänner. 

Idag har jag fått mina fransar fixade. Så otroligt fint, perfektion. Min kompis som gör är så otroligt duktig. Hon har varit med och utbildats innan det blev stort i SVERIGE. Hon har, med andra ord, varit med från start. Hon är minst sagt proffs på fransar, utan tvekan. 

Imorgon ska jag försöka få en bättre närbild. Så ska ni få se hur snyggt det är. Fick till och med beröm av en äldre kvinna som jobbade på Coop som tydligen också höll på med fransar som erkände att hon hållt på ett tag men inte gjorde likabra som dom jag hade fått. Kul att folk ändå kommenterar. 

Jag valde att ta som längst 13 mm. Har tidigare haft både 14 och 15 mm. Men det går faktiskt inte, blir lite för mycket. Och då är det inte längre fint tycker jag. 

Jag har förövrigt endel stressmoment jag måste ta mig igenom denna helg. Kortfattat är det att 

  1. Plugga (ska läsa ut en hel bok till på torsdag) 
  2. Beställa julpyssel till barnen, vilket jag varit på väg att göra enda sen i torsdags. Men den där jäkla varukorgen har tömts när jag kämpat i tre jäkla timmar för att hitta rätt pyssel. Plötsligt när jag bytt sida så är varukorgen tom, utan att jag stängt ner, rensat eller startat om något. Det är bara att inse att man inte ska göra detta från telefonen. 
  3. Betala räkningar. Leasingräkning plus lite annat smått och gott jag vill få ur världen. 
  4. Spendera tid med barnen utan sociala medier eller annat skärmmissbruk.. 

 Nu ska jag sova då ögonen går i kors. 

Förresten fick Jag ett C på min första hemtenta. Jag är jätteglad över det eftersom jag endast förväntade mig ett E. Så kul! För er som inte har koll på betygsskalan går det från F (icke godkänt) – A (mycket väl godkänt). C motsvarar väl ungefär ett VG. 

YES! 

GOD NATT 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats