jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Contouring. 

Hej och god kväll kära ni. 
Så skönt att jag är ledig i veckan! Dock måste jag ändå plugga och ha mig. Hoppas ni haft en superfin helg? Jäklar vad det går undan, julafton om snart 5 dagar! 

Jag försökte ju bilder på när jag sminkar mig med mitt nya contouring. Det gick sådär såg jag i efterhand. Bilderna är så kass kvalité! Så dåligt ljus i badrummet. Får göra om och göra rätt nästa gång. Ta bilderna typ i vardagsrummet där det är dagsljus. Det här går ju inte, men som utlovat kommer ändå bilderna ändå. 

Denna nya foundation la jag först som grund. Den funkar toppen! Jag har ju lite oliv i min hudton, så jag måste ha en mer varm foundation. 

Såhär ser det ut på bilden ovan när jag endast lagt foundation. 

Sedan tog jag av den ljusare bruna och drog ett streck vid kindbenet, på sidorna av näsan och lite precis under läppen samt käkbenet. Som jag sedan suddade ut med den lite större borsten. 

Tog även en mindre borste som jag tog den mörka och la vid globlinjen. 

Avslutade med highlighter och matt läppglans, även de från nyx. Rouge tog jag på lite lite bara denna gång. 

Därefter smackade jag på med vitt på kinderna, under ögonen, näsan och hakan och avslutade med en mist som ska få make upen att sitt längre. 

Den ända nackdelen är att jag blev lite glansig i ansiktet mot kvällen, vilket jag alltid blir. Måste försöka hitta krämer som passar min hy bättre. Jag har nog blandhy eftersom jag är torr och fet. 

Som sagt ska jag öva på här hemma. Återkommer med bättre och fler bilder nästa gång ?. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats