Då var det söndag igen. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Då var det söndag igen.

Hej hopp,

Kom precis hem från 1-årskalas. Min kompis som var beräknad en dag efter mig när jag var gravid med Elliot. Hon föddes en vecka tidigare än Elliot. Btw, fatta att Elliot fyller 1 år nästa söndag. Helt sjukt! 

Det var trevligt! Massa barn som kryllade på golvet vara 😄. 

Igår drack jag efterlängtade rödvin med min friend Livia. Jag åt så mycket ost att jag höll på att kräkas verkligen. 

Nu är det andra bullar som gäller nu när vardagen träder in igen efter en lång sommar. Träning och sköta om barn är det som står högst upp på listan. Sen börjar ju jag jobba 1a september. Kommer sakna att vara hemma med mitt lilla hjärta. Nu är det pappa time för honom. Hur delar ni på föräldraledighet? Delar ni ens eller hur gör ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats