Dagen efter. .. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Dagen efter. ..

God kväll!

Oj vilken dag! Kom hem sent igårkväll/natt och mådde väl sådär. Tiden går så fort och jag fick verkligen en chock när jag tittade på klockan och insåg att hon var 01.30 då jag befann mig på en nyöppnad krog min kompis mamma startat. Herregud 01.30?! Elliot hade ju inte kaosat ur här hemma så jag tänkte ju inte mer på det. Jag gick hem också vilket tog en timme, i höga skor?! Man är ju inte 20 längre liksom ;).

Jag fick ju mot min vilja kliva upp kl 06.40 imorse och påbörja dagen som vanligt vilket kändes sååådär. Helt jävla sliten! Fyfan! Varför gör man såhär mot sig själv? Det var i alla fall jättetrevligt igår och kul att träffa gamla goa vänner och bara sitta och snacka om allt och inget.

Idag var min mamma över och vi gjorde em snabblunch samt åt lite gott. Vi spelade spel med Dylan vilket var riktigt roligt, ett frågesportspel. Riktigt kul!

image

Jag åt bara jordgubbar och hallon vilket jag kände att min kropp behövde en dag som denna 😄. Suga åt sig lite av vitaminer och antioxidanter.

image

Nutella – min bästa vän hihi. Det måste man ju ha en sked av också såklart.

David var idag på loppis med hans mamma och Oliver. Jag fick ett par riktigt schyssta, helt nya nikeskor  (visar imorgon) och Oliver en nu cykel. Imorgon ska även Dylan få en ny cykel och hoppas på att rättvisan kommer till rätta. Han vart lite ledsen för att han inte fick en ny han med på direkten,  men det fanns ju ingen som han vill ha för ett rimligt pris. Men det är ju inte lätt och förstå förstås, men jag kommer aldrig köpa bara för att köpa. Utan då vill jag att han ska förstå att vi måste hitta en cykel först, och det har vi gjort nu.

Hoppas er dag varit toppen!? Vi hörs imorgon kära vänner 💙.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats