Dagens att göra. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Dagens att göra.

Godmorgon.

Ångvälten har gjort sitt jobb kan man säga.

image

Dagens sanning. En sliten 3-barnsmamma ;).

Hoppas allt är bra med er? Idag står skola, mycket plugg inför morgondagens prov och möte med skolan på listan. Aaah mitt huvud! Jag ska sitta på ett möte med tre lärare och specialpedagoger och diskutera hur vi ska hjälpa Dylan mer inför 4an.

Jag vet hur det kommer bli. Specialläraren kommer skälla ut mig för att jag är ung och blir därför behandlad som ett barn själv. Hon kommer säga att det som krävs är övning hemma, som om vi inte lägger ner sååå mycket tid på det liksom. Jag kommer kasta bollen till dom och fråga vad dom gör?? Vad gör dom för att han ska lära sig?

Vi får se hur det går.

Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats