Dagens häng med mamma  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Dagens häng med mamma 

God kväll/natt 😄. 

Ligger i sängen och mentalt förbereder mig för att åka till Ljusterö imorgon. Hatar att köra bil när jag inte hittar! 

Det var jättemysigt att hänga med mammsen idag. Hon hade gjort så sjukt god pastasallad med fullkornsmakaroner, grönsaker med tärnade parmesanbitar i. Och skinka. Jag kunde inte hjälpa att jag vräkte i mig tre portioner! Tre!


Jag ska dit nästa vecka igen och hänga lite fast då ska vi ta en öl på torpet, utan barn 😄.

Igår drack jag och min kompis Livia lite vin och åt ost som med hennes hembakta fröknäcke. Det är såå mycket godare än vanliga kex.

Och för att byta samtalsämne så ska ni se hur mycket Elliot kryper runt nu överallt. Han river i Davids Playstation och allt han inte bör riva i. Bland annat hade han sönder min kruka med aloe vera i. 

Lilla knubbis.

Nu ska jag sova, hörs imorgon från Ljusterö! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats