Dags att komma igång  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Dags att komma igång 

Vi åt frukost sent idag. Tog ett tag innan vi kom igång med dagen. Jag ska försöka sätta mig och läsa i två timmar och sedan måste vi hitta på något med barnen. Dom springer runt som galna hönor här hemma. 

Jag gjorde jättegoda smoithies. Hade bara i hallon, blåbär, apelsinjuice och vaniljyoghurt. Så enkelt men så gott. 

Jag har ett nytt favoritbröd, osötat lantbröd med havssalt från skogaholm. Riktigt gott! 

Checka in mattan återigen. Jag är såå nöjd med den. Elliot brukar sitta och leka på den märket är kallt på golvet. Den är så mjuk och tung liksom. Den dämpar ljud och ger en heltäckande känsla, ni vet som när man går på en heltäckningsmatta. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats