Dänga sladden i huvudet | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Dänga sladden i huvudet

God kväll fina ni.

Första dagen jag inte haft någonting att göra. Inga krav om man säger så. Det firade jag med att gå upp 8 på morgonen och börja städa. Plockade undan vissa saker som stått framme ett tag. Dammsög, moppade och vek tvätt. Oliver ville vara hemma idag också så var ute med honom ett tag. Jag är så otroligt rastlös, helt otroligt. Men jag antar att jag vänjer mig snart vid ledighet igen. Man måste liksom komma in i flowet när man är ledig, i alla fall jag. När jag har jobbar intensivt i över halvåret och sedan går på semester, omg! Dom första dagarna håller jag på att bli psykiskt sjuk.

image

Elliot har blivit så otroligt stadig i benen, han går nästan helt själv med hjälp av att man bara stödjer honom 😄. Så gullig den där ungen att jag blir knäpp. Idag råkade jag dänga Davids datorsladd i huvudet på honom, alltså själva kontakten. Hans läpp blev genast den DÄR ledsna läppen han kör med innan brister ut i gråt. Då daskade jag till sladden och sa “dumma dig sladd” varav han börjar ASgarva! Så gullig.

Hoppas ni haft en bra dag? Vad har ni för planer i sommar?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats