David - svarar på 10 frågor om mig. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

David – svarar på 10 frågor om mig.

1.Vilken är Leylas absolut bästa egenskap?
Leylas bästa egenskap är att hon är rak med vad hon känner och tycker, självklart kan det vara jobbigt när man får det mot sig ibland men det är skönt att veta att om det är något som tynger henne så får man höra det direkt. Jag tror det är bra för ett förhållande, jag däremot är lite tvärtom. :mrgreen:

2.Vilken är Leylas absolut sämsta?
Det är ju egentligen samma som 1an när det är något som är emot mig 🙂 så jag får väl säga det. Eller jag säger såhär, när leyla är glad är hon bäst. När leyla är på dåligt humör ska man hålla sig borta!

3.När är Leyla nöjd?
Leyla är nöjd när lägenheten är städad, barnen är glada och det har varit en bra dag och att jag ska lägga barnen så hon kan ta ett glas (eller en flaska) rött vin.

4.Om hon fick välja ett djur som hon skulle få imorgon, vilket skulle det vara?
Katt, det har varit ett väldigt tjatande om att ha en katt men jag har totalvägrat från och till i 8 år, jag tror hon är ganska glad att jag sagt ifrån såhär i efterhand. Det räcker att ha hennes långa mörka hår liggandes överallt! 😁

5.Är Leyla morgonpigg eller kvällspigg?
Leyla är kvällspigg, Hon är väldigt trögstartad på morgonen men det brukar bli bättre när hon fått i sig en kopp kaffe.

6.När är hon mest irriterad?
När saker är i oordning, då kan hon inte koncentrera sig på något.

7.Kärleksfull eller rak och hård?
jag skulle inte säga att leyla är rak och hård, då låter det som hon tråkig och bitter, det är hon verkligen inte, hon är väldigt glad och rolig men när saker blir allvar då visar hon sina HB takter! :mrgreen:

8.Favoritfärg?

Jag är faktiskt osäker på det men jag vet att rosa var det när hon var yngre (minns att hennes playahead var något i stil med “pink-lady”) :mrgreen::mrgreen: Nu tror jag hennes favoritfärg är svart. Men det ser man inte så mycket i 

9. Något Leyla är bra på?
Leyla är en grym mamma och partner, det är hon bäst på.
Jag kan på riktigt inte se mig och barnen utan henne, och det är inte något jag bara säger. Många håller inte ihop hela livet, det hoppas jag verkligen att vi gör. Mina tankar är verkligen enbart på henne och har varit i dessa 8 år, med handen på hjärtat! Leyla är ständigt intressant och man vet att den ena dagen är inte den andra lik med henne. På ett bra sätt!

10. Sexig eller gullig?
Efter de 8 år vi levt tillsammans tycker jag ofta leyla är sexig. Utåt sätt är hon noga med (känns det som) att inte uppfattas som en sexuell person men bakom stängda dörrar och barnen sovandes så är det faktiskt hon som tar mest initiativ i kärlekslivet! Det är sexigt!

(Jag utmanar dig låta allt det här stå kvar, trots allt ska ju läsarna få sanningen) 😉

Jag och Leyla första året tillsamman ❤

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

  1. jungfrumamma86
    Jungfrumamma

    Åh tack ?.. ja ibland så ?. Det klart att alla har sina dåliga sidor men så är det nog för alla. Kram, tack detsamma!

  2. Annelie

    Nej va gulligt! ? önska min man kunde säga så värmande ord om mig med. Ni verkar ha en väldigt sund relation till varandra måste jag säga.

    Kram och ha en fin fredag.

Annons
stats