Degmagen | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Degmagen

Hej vänner,

Då var det påskledigt :-). Vad har ni för planer? Vi ska ha familjen över på lördag på påsklunch och sen ska vi mest chilla med barnen. Oliver var så gullig idag, han sa att han ville åka till kyrkan imorgon eftersom det är långfredag. Jag har ingen koll, men var det då typ Jesus korsfästes? Eller återuppstog? Jag borde kanske kolla upp det, men är alldeles för trött för det just nu. Poängen i det hela är att Oliver ville till kyrkan, så det ska jag se om det går att ordna.

Denna vecka har varit rätt lugn. Jag blev bjuden på våffellunch hemma hos min kompis Livia efter ett rejält träningspass på bandet i uppförsbacke i 30 minuter. Har även fått ett rejält ryck och börjat rensa ut hela lägenhet, så det står massa skräp överallt som jag måste åka iväg och slänga på återvinningen.

Annars har jag börjat förbereda barnens påskägg lite grann. Kan inte bestämma mig för vad dom ska ha i det bara. hade helst velat undvika så mycket godis som möjligt. Vill inte att det ska bli för mycket, vilket jag alltid tycker vi lyckas med. Dom kan äta godis tills dom kräks.

Jag tänker sluta skämmas för min mage nu. Jag har länge velat operera den men börjar mer och mer känna att -nej. Jag tänker inte ta bort mina bristningar som är ett mästerverk gjort av barnen :-). Jag tänker stolt visa upp min mage! Elliot älskar denna deg och jag vill inte hålla på och gömma mig mer. Min navel försvinner liksom bort när jag sitter eller ligger på olika sätt, men vem bryr sig?

Jag hoppas ni får en fin påsk! Jag ska försöka uppdatera under helgen så mycket jag hinner. Ska försöka ta lite mer vardagskort också. Om vi drar till kyrkan så ska jag ta lite kort om man får :-). Vi får se hur mycket vi hinner med imorgon. Maten ska ju inhandlas också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats