Det avklippta håret  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Det avklippta håret 

Godmorgon!

Jag fick häromdagen hem månadens Glossybox. Jag är fullkomligt besatt av deras boxar, själva lådan i sig. Dom är så fina och jag förmår inte att slänga lådorna. Innehållet är också fortfarande överraskande bra. Framförallt så får man inspiration och upptäcker nya saker. 

Jag tog en bild igår på mig själv 😃, tänkte jag skulle visa den så att man ser hur kort håret blev. Mitt hår var så TRASIGT så att frisören var tvungen att klippa upp håret jättemycket. Jag lät frisören få fria händer bara för att “rensa” ur håret. För er som följt mig tidigare så har ni nog märkt att jag har grova problem med vilken hårfärg jag ska ha. Jag är lite så som person, att jag gillar variation. Dötrist att gå runt och se likadan ut hela tiden, nu får jag nog dock acceptera att jag får hålla mig till olika typer av bruna nyanser. Kommer göra lite honungsblonda slingor till våren. Men fram till dess får håret vila. Jag måste acceptera att jag inte kan vara blond, jag har alldeles för grovt hår och alldeles för mörk. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats