Det där med uppskattning | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Det där med uppskattning

Hej gott folk.

Nu har jag äntligen svarat på första frågan i tentan. Det blev 3 sidor, haha. Nu har jag bara 4 frågor kvar. 

Hoppas ni hade en trevlig allahjärtansdag! David hade köpt en present till mig trots att vi inte skulle köpa något ?. Jag får alltid känna mig så dum när det kommer till såna saker. Jag är så dålig på att köpa grejer och visa uppskattning. Inte för att uppskattning handlar om att köpa saker, men ändå. David är grym på att anstränga sig när det kommer till sånt som har med uppskattning att göra. 

Nu har jag äntligen köpt hem bär så jag kan göra smoothies, har gjort alldeles för lite smoothies på senaste. Känner att min kropp behöver lite vitaminer och antioxidanter då jag aldrig äter frukt. Verkligen hopplös på det! 

Igår när jag kom och hämtade Elliot hade han gjort (med hjälp av pedagogerna ?) ett hjärta till mig på alla❤️ansdag. Eller till familjen,så himla gulligt. Han var så stolt över sitt hjärta. På tal om det, nu är han äntligen inskolad och klar. Allt går toppen på förskolan vilket känns som en sten som lättat. 

Han hade sin adidasdress på förskolan igår, så himla gulligt med såna minidressar tycker jag ?. Måste köpa fler! 

Min kompis Livia fyller år idag. Varit och pluggat hemma hos henne och gett henne presenten. Ett halvårsabonemang på Glossy-box! Har själv börjat prenumerera och är supernöjd med det. Älskar att få hem 5 olika produkter varje månad. Bara fått en box ännu, men nästa kommer i slutet på februari, längtar! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats