Det mäktigaste som finns! | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Det mäktigaste som finns!

God morgon fina!

Drömde att jag var gravid – igen. Förlåt, men det var ingen rolig dröm. Drömde att jag födde ut en hundvalp som kunde säga mamma, helt wierd. Jag minns inte exakt men obehagligt var det.

image

Jag är inte den typen som gillar att vara gravid generellt. Det är mysigt ibland men mest tungt och jobbigt, ni ser ju hur stor jag var med Elliot i v 35. Ja, snart ett år sedan man rullade fram, det är alltid lika fantastiskt när det nya livet kommer ut och sprider kärlek med detsamma. Att träffa sitt barn för första gången är ju det mäktigaste som finns!

Men, nu är jag mättad på barn. Inga fler nu, man ska orka ta hand om dom också… göra läxor, åka till aktiviteter,  ge ensamtid, pratstunder med, leka med, hämta hos kompisar sena kvällar, läkarbesök, åka utomlands med etc etc. Listan kan göras lång. Jag vill kunna ge alla mina barn exakt det dom behöver. Jag vill inte känna att jag inte orkar med även om man gör det i perioder då man har mycket privat – det är OK.

image

Fort går tiden… tittaa, min lilla Droopy som nyfödd. En bild som min vän Livia tagit.

Eller vad tycker ni?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats