Döden i vitögat  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Döden i vitögat 

Hej fina! 

Har suttit och kollat på Youtube-klipp på hur man kan lösa uppgifterna på högskoleprovet ?. Jag hoppas att kunna höja mitt resultat något nu när jag skriver det den 1a april. Är det någon mer än mig som ska skriva? Jag fick så sunkdåligt resultat sist jag skrev, sämre än första gången. Hur lyckas man? Några tips på hur man kan plugga på provet? 

Här kommer lite bilder förresten från i igår när vi var på naturhistoriska museet. Elliot var såå glad när han fick titta på alla djuren ?. Han fick springa runt fritt och bara röja gärnet. 

Allt som går att trycka på är Elliot på direkt. Han är så rolig, han är inte ett dugg orolig att han ska tappa bort oss. 

Häromdagen när jag, David och Elliot var och handla så hände något som fick min puls att dra iväg en nivå som är obeskrivlig. Som vanligt när jag och David ska kommunicera går det åt helvete. Vi står vid frukten. Elliot får gå istället för sitta i kundvagnen. Jag ber David ta kiwi som var precis bakom honom varpå jag skulle gå iväg en bit för att hämta potatis. Jag passar på att gå runt och plocka på mig lite annat också, jag ser David några meter bort över fruktdisken och tar för givet att Elliot var med honom, tänker inte mer på det. Sedan möts vi liksom på vägen och han har inte Elliot!!!! Wtf!?! Var är Elliot!?! “du hade ju honom” klämmer David ur sig. NEJ!?!? Paniken som sköljer över mig. Vi springer zig zag mellan fruktdisken varpå jag hittar honom, helt oberörd står han och kämpar med en kundkorg på hjul som han snott från någon annan. Hahaha, asså jag dör. Han tittade på mig som om inget har hänt. Han stog säkert själv i minst 5 minuter. Herregud! Exakt samma sak hände när Oliver var liten, fast då på landet – med sjötomt!! Herrejösses, då såg jag döden i vitögat kan jag säga. Men han hade gått bakom huset och hittat golfbollar att leka med. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats