Doft av honung.  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Doft av honung. 

Lite nytt till hemmet ?. Kunde ju som sagt inte låta bli att köpa lite grejer till hemmet när jag ändå var i farten, i jakt på täcke och kudde till våningssängen. Jag slog till på dessa filtar. Dom vita är till vår säng. Så fina!  Från Rusta 99:-.

Hittade även ett doftljus i honung. Luktar ljuvligt! Väldigt fin burk vilket var ett plus i kanten. 

Jag måste försöka hitta såna där pinnar man stoppar i ett glas med någon väldoftande olja. Vet ni vad jag menar? Jag har för mig att Rituals har såna, tänkte bege mig till Mall of scandinavia och kika. Rituals finns ju där i det gigantiska köpcentret. Det får bli nästa projekt, älskar när hemmet doftar gott! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats