Dop  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

Dop 

Heeeeeeeej! 

Åh förlåt förlåt för så otroligt kass uppdatering!

Det är lite kaos i mitt liv nu hörni, thats why. Det är mycket på en och samma gång att jag döööör! 

Som vissa av er vet så har jag börjat på en grupp-terapi mot ångest. Ja, alltså jag har ju liksom haft mycket ångest hela mitt liv och är alltså ingen nyhet. Men jag har ju liksom bestämt mig för att ta tag i mina problem och det är heller ingen hemlighet. Jag tycker man måste våga vara öppen för det är så man kommer längst här i livet tror jag. 

Men men. Vi behöver inte gå in på djupet med det. Det känns väl helt ok att gå på sån där terapi och det kan nog vara bra för alla att söka hjälp när man tycker något känns tungt. 

Idag har jag varit på min kompis dotters dop. Det var väldigt fint och jag höll på att börja böla när någon släkting till dom sjöng kärleksvisan av Sara Down Finer. Jag fick verkligen kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Det var så fint. 

Det är alltid kul att gå på såna här grejer och träffa gamla goda vänner och deras familjer tycker jag. 

Jag drack idag också en KokosLatte, var det godaste jag druckit ever i kaffeväg. Mums! Den var helt enkelt gjord på kokosmjölk. Mådte testa göra hemma någon dag. 

Igår var jag hemma hos min kompis Niina och åt jättegod middag. Dom har flyttat in ett radhus i ett så mysigt radhusområde där jag skulle kunna tänka mig att bo faktiskt. Hon och hennes man grillade lammfärsspett och bjöd på bubbel och lite rödvin. Det var så otroligt gott! Så denna helg har jag träffat vänner vilket känns kul! Lite bilder kommer imorgon. 

Vi hörs imorgon vänner. Ska uppdatera bloggen imorgon och ska försöka att bli bättre och komma tillbaka lite. Följ mig gärna på Snap och Instagram och, heter jungfrumamma på båda ställena. Har varit väldigt aktiv där. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats