Elliot 1 år 

Hej mitt I natten. 

Idag fyllde min älskling 1 år, kan ni fatta?!

Vi hade min mamma, mormor, Davids syster och Livia och barnen över på lite fika och smörgåstårta. Jag gjorde en ost- och skinktårta med lite blandade fyllningar. Leverpastej med bostongurka, äggröra med mandariner och en utan mandariner. Den blev god faktist! Elliot fick massa kläder, ett babagoserdjur från babblarna och lite leksaker. Han är typ första bebisen som aktivt öppnar paketen mer eller mindre själv. Varken Dylan eller Oliver gjorde det när dom fyllde ett, så klockrent. Han åt tårta för första gången i sitt liv 😄, det var toppen tyckte Elliot. DjungelTårtan har, liksom bröllopstårtorna, @Martinastartorochbrod gjort. Så goda och så fina. 

Mums! Han smackade i sig en bit i ett svep. 

Han fick baba av Livia och hennes barn, han gillar ju den bruna mest så han blev så glad. Bilden på baba har jag lånat av Livia @mafroskarsson som hon lagt ut på sin insta. 

Och en liten återblick på E när han var nykläckt 💜

Grattis mitt hjärta! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *