En dag på lillebrors koloni | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

En dag på lillebrors koloni

God kväll gott folk!

Jag hade såklart glömt bort att jag ska skriva mitt sista prov på dessa två kurser imorgon! Haha, smart! Så nu har jag precis satt mig för att läsa igenom instuderingsfrågorna. David ska sedan förhöra mig.

Idag har vi varit på Davids lillebrors 3-årskalas. Dennis, som han då heter mamma Sara, gör så otroligt goda bakelser! Tog såklart inga kort på det, glömde bort det. Dennis är så gullig och Oliver lekte jättebra med honom trots att Oliver inte är så förtjust i mindre barn.

image

Dennis älskar bamse och fick därför bamsesaker av oss och Davids syster samt hennes pojkvän. Dom har en superfin kolonilott som dom bor i på somrarna. Jättefint!

image

Dylan var inte med utan var hos en av hans bästa vänner då han hellre vill leka med honom. Han tycker inte det är så kul och hänga med dessa smågrabbar.

image

image

Vilket superväder vi fick idag då!? Elliot satt och gaggade på sin filt och är så nöjd! Han är så lätt att ha och göra med. Han älskar ju att komma ut och träffa andra än oss tråkmånsar 😄. 

image

Oliver trivs verkligen i naturen. Han leker, leker och leker utan avbrott och utan ett ända tjat om nåt! Det får mig att vilja köpa hus faktiskt. Tänk att gå äga en sån här fin kolonilott! Jag vill ha!

Jag sa det till David, att sen när vi båda har pluggat klart och tjänar mer pengar, då jäklar!

image

Vad har ni haft för er? Hoppas ni haft en toppendag! Önska mig lycka till imorgon nu 😄.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats