En dag på stranden | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

En dag på stranden

Hej allihopa!

Det blir ett kort inlägg idag. David är sjuk och jag har två gnälliga barn med mig här.

Idag har jag bränt mig på manet så Dylan och Oliver fick kissa på mig haha.  David blir alltid sjuk när vi åker utomlands men jag glömmer alltid det.

image

Barnen har varit jättejobbiga idag och jag har haft dom själv. Elliot har skitit ner hela sig och hela poolområdet 😄. Flera gånger om!! Nu är kl 18.10 och vi ska dra iväg och äta sen upp på rummet för att nu kastar jag in handduken. Men jag fick sitta och sola en stund i alla fall.

image

image

Jag har också lyckats bränna på axlarna vilket jag aldrig trodde skulle hända mig 😄.

image

image

Ser ni ödlan?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats