En failad bild!  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

En failad bild! 

God kväll kära ni. 

Jag skulle ta en selfie i spegeln i lördags innan jag skulle iväg. Å detta var det ända som jag kunde åstadkomma, haha! Såg efteråt att spegeln var helt dammig och kladdig av en viss Elliot, kameralinsen var helt kladdig och allt bara failade, haha! Jaja, tänkte visa min stickade klänning och mina nya over knee stövlar jag köpte. Jag får ta en bättre bild nästa gång jag sätter på mig den ?. 

Jag är helt förälskad i skorna, tycker det är real hot med såna skor som går upp över knäna. Vad tycker ni? Funderar på att köpa ett par i brunt eller beige också. 

Jag beställde mina på Zalando, nedsatta från 800 till 400:-, perfekt ?. Klänningen är köpt på från Zalando, fast från VILA. Älskar att ha på mig klänningar som är chill liksom, perfekt när det är vinter. Älskar att den är långärmad och fluffig – mys. 

Jag hade tänkt att träna ikväll men jag har haft lite ont i halsen senaste 2 dagarna och känt mig lite småhängig. Elliot och Dylan är ju sjuka så jag har fått någon Light version. Elliot var hemma hela förra veckan och idag, troligtvis även imorgon. När ska sjukdomarna upphöra!? Man blir helt matt av sjuka barn som går om varandra ju! 

Kommer ni ihåg att jag skulle färga mitt hår grått!? Haha, det gick ju åt heeelvete, det fick gröna skiftningar och blev bara matt och fult. Men vet ni vad jag gjorde? Jag googlade på “grönt hår” och fick fram att man skulle tvätta håret med head and shoulder citrus fresh – schampo, blandat med askorbinsyra. Det funkade!!! Det tog bort hela färgen och håret är som innan, tack och lov! Nej, nu måste jag låta det vila i några veckor för att sedan bleka det mer och istället lägga i en silverbomb. Tänkte köpa den från Maria Nila – Pearl silver tror jag att den heter. 

Hoppas att allt är toppen med er! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats