En helt vanlig onsdag. | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

En helt vanlig onsdag.

Heej kära ni!

Ja, ännu en dag som svischat förbi. Jag var imorse iväg med Dylan hos läkaren.  Eftersom både jag och Dylan är relativt öppna så är det ingen hysch hysch om detta. Han ska nu påbörja en adhd utedning för att se om hans svårigheter i skolan beror på det. Han har ju genomgått en dyslexiutredning men hade inte och därför går vi nu vidare.

image

Vi har nu efter middagen tragglat läxor och haft oss, vilket är jobbigt för alla parter i detta hem. Det är en rejäl pina att få Dylan att komma igång med uppgifter vilket suger musten ur mig. Jag känner mig också mycket hjälplös vilket jag hoppas kunna få hjälp med OM det skulle visa sig röra om adhd eller liknande. Även Dylan behöver verktyg såklart för att själv orka.

image

Elliot har idag invigt sandlådan vilket var en riktig hit! Sanden ska vi inte snacka om så kul den var!

image

Mellanbror har busat lite med Elliot också vilket är det bästa Elliot vet – när brorsorna busar.

image

Lite trångt? Måste sitta typ Elliot haha.

Annars har jag personligen gjort min första U- sväng idag (yeeeey) eftersom jag aldrig hittar någonstans här i världen. Och vet ni?! Jag fick ett B i naturkunskapsprovet!!! Så glad! Jag var orolig att jag inte ens skulle få godkänt ju! 😄. Grattis till mig själv!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats