En lila overall  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

En lila overall 

Åkte iväg till Mall of scandinavia igår med Davids mormor för att hon ville köpa en ny overall till Elliot. Hon tycker den han har är för stor ?. Hon ville bidra med en som skulle passa bättre och det tackar jag för. Varenda overall är på 50% rea, problemet är bara att det inte finns några storlekar eller färger kvar. Det fanns en strl 86 som var Lila, från Polarn och pyret som vi slog till på. Den var jättefin, mörklila. Kan visa er senare. Jag tänkte – skitsamma, han får ha en lila. Det är ju bara en färg, inte sant? 
Brukar ni bry er om sånt? Vilka färger barnen har på kläderna? Jag tycker det är så löjligt, att en färg kan skapa sån uppståndelse. 

Vi har ju pratat om Genus i skolan och man inser mer och mer hur sjukt det här samhället är. Jag tycker verkligen vi vuxna måste sluta “köna” såna här grejer, färger, leksaker, intressen och så vidare. Det är ju vi som formar barnen och det är bara vi som kan ändra på såna föreställningar om vad som är manligt respektive kvinnligt, eller pojkigt och flickigt. 

Hur som helst, en lila overall blev det och jag ska sätta mig ner och kolla efter nya skor till Elliot eftersom hans nu är för små, som även dom blir en gåva från Davids mormor ?. 

Gårdagens middag. Vi var så trötta att vi orkade inte laga något särskilt utan fick bli en pasta carbonara. 

Det är så enkelt. Det ända jag gör är, steker bacon, häller på grädde, peppar och rör ner ett eller två ägg i och rör om tills det tjocknat. Sedan serverar jag det med riven parmesan och ännu mer peppar på. Mums! 

I fredags hade jag och Livia lite myskväll. Massa gott och rödvin. Jag älskar rödvin, vi funderar på att gå på en till vinprovning snart, det var riktigt kul och lärorikt sist vi var på det. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats