En sten som lättat | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

En sten som lättat

God kväll ni därute!

Ännu en dag som lidit mot sitt slut. Jag har en jobbig dag avklarad, där ytterligare en sten har lättat. Imorgon återstår avslutningssamtal med Oliver.

För er som är nyfikna angående mötet på skolan idag kan jag säga att det gick bra. Det gick ungefär som förväntat. Inte jättemycket klokare men ändå några punkter som är synliga på ett annat sätt än dom var förut. Dylan fick vara med och säga vad han tycker om allt vilket resulterade i tårar för honom. Mycket handlar om prestationsångest märker jag. Alla tjatar om att han ska visa att han kan vilket vi alla vet att han kan, men att han måste visa det också. Det gör att han känner sån sjuk press.

Visserligen är det ju bra med positiva förväntningar hellre än dåliga. Att alla tror på honom och faktiskt förväntar sig mycket. Det gör ju ändå att han strävar efter att uppnå goda resultat.

Nog om det nu, min hjärna är helt trasig. (Tycker så synd om min stora pojk. Det är aldrig kul att se sitt barn så ledsen och missnöjd.)

Istället passar jag på att bjuda på ett litet sommar-pepp kollage! Något att se fram emot längta efter :).

image

Sommar, sol, drinkar och härlig frukt ute på balkongen/tomten/uteplatsen eller vad man nu har. Tänk va härligt!

Det pirrar i min mage när jag tänker på sommaren. I sommar (om ett par veckor då) innebär det att jag är klar med Allt som rör skola inför högre studier. Kurserna är klara, slutbetyget är klart och ansökan till universitetet är klar. Då är det bara att njuta av livet, mina barn, min man, mitt hem, mina vänner och en massa skoj! Och vänta på svar om jag kommer in.

😄😄.

Sovgott! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

Annons
stats