En underbar helg  | JUNGFRUMAMMA
jungfrumamma86

JUNGFRUMAMMA

Annons

En underbar helg 

God morgon. 

Ännu en söndag. Jag har plötsligt insett att det snart är december vilket jag plötsligt blev väldigt chockad över. Kan inte fatta att ännu ett år snart lidit mot sitt slut. Hur är det möjligt undrar jag? 

Jag har fortfarande inte beställt pyssel som jag och barnen ska pyssla med till första advent vilket gör mig sjuuukt stressad. Jag måste beställa idag för att förhoppningsvis hinna få det innan slutet på veckan som kommer. Vi ska göra en egen julkalender i form av julstrumpor som jag tänkt lägga i en liten godis eller liknande. Eller något annat, inte bestämt. Denna julkalender var tänkt vara ett julprojekt som jag ska sitta med barnen med några dagar framöver och pyssla med. Snälla säg till mig att beställa material idag, påminn mig please! 

I helgen har vi varit på julmarknad och haft en hel del mys. Vi har ätit god god lasagne samt lite godis och annat gott. 

Jag gjorde med gröna plattor då jag fick för mig att det skulle vara lite nyttigare. 

Jag har även just nu en dille på vitkålssallad. Det är ju såå enkelt men också så gott. Antingen gör jag bara med olja, salt och vitlök. Eller som pizzasallad med olja, vitvinsvinäger och oregano, salt och peppar. 

Jag måste bli bättre på att laga nyttig mat. Jag var jätteambitiös för ett tag sedan men kommit av mig pga stress. Apropå stress så har jag också tappat mycket hår på senaste. Det är nog en kombination av håravfall efter graviditet. Jag har fått jättehögt hårfäste och blivit tunnhårig vid tinningarna. Detta skrämmer mig. Vad gör jag om det inte växer ut? Detta syns inte utåt om man inte vet om det eftersom jag kan dölja det rätt bra. Men om jag sätter upp håret i en hög toffs syns det. 

Som på denna bild. Här ser man det inte. Men om jag vågar ska jag lägga ut en bild på hur det ser ut om jag sätter tofsen högre. Jag känner mig inte bekväm med detta kan jag säga. Jag har alltid haft tjockt och fluffigt hår. 

Jag känner att detta är avslappning för mig. Gott att äta och ett glas vin. Tackar fan för att man har en superbra vän som bor så nära så att man enkelt kan ha såna här mysiga kvällar där man får prata av sig och varva ner lite. Måste sluta stressa! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
jungfrumamma86

Kommentera

  1. Livia

    Glad att jag har dig nära också! Mycket hade varit tråkigt om vi inte haft er så nära. Är så glad att vi hamnade här ?

Annons
stats